911-oproep vanaf Apple Watch van levend begraven vrouw uit Washington vrijgegeven

08 Nov 2022

911-oproep vanaf Apple Watch van levend begraven vrouw uit Washington vrijgegeven

Gedempt geschreeuw is te horen in de vrijgegeven 911-oproep van een vrouw die vorige maand in Washington werd ontvoerd en levend begraven.

Young An, 42, werd naar verluidt op 16 oktober in haar huis aangevallen door haar man, Chae Kyong An, 53, nadat ze hadden gesproken over hun voortdurende scheiding en financiën.

Chae zou Young meerdere keren hebben geslagen voordat ze haar ogen, handen en lichaam vastbond met ducttape. Voordat Young het bos in werd gereden in de buurt van Lacey om begraven te worden, slaagde ze erin om contact op te nemen met 911 en een melding te sturen naar haar contacten voor noodgevallen met haar Apple Watch.

De verontrustende oproep opgenomen geluiden van Young schreeuwen en snikken. Hoewel ze vastgebonden en gekneveld was en niet in staat was om woorden uit te spreken, kon de coördinator agenten naar huis sturen.

Meer van NextShark: Texaanse man veroordeeld voor het sturen van anti-Aziatische doodsbedreigingen aan arts die pleit voor COVID-vaccin

"Ik ga hulp voor je laten beginnen - wacht even", zegt de coördinator in de opname.

De telefoniste stelt Young gerust dat er hulp onderweg is terwijl ze aan de lijn blijft. De opname stopt dan wanneer een politieagent arriveert. Chae had haar horloge echter al gebroken met een hamer voordat ze haar in een busje laadde en het bos in reed om haar te begraven.

Young vertelde de politie dat Chae haar in de borst stak en haar in een ondiep graf legde. Ze slaagde erin vuil van haar gezicht te houden door rond te wiebelen terwijl ze urenlang in het graf lag. Nadat ze de ducttape had afgescheurd, rende ze ongeveer 30 minuten totdat ze een huis vond om om hulp te smeken.

Meer van NextShark: Vietnam verklaart homoseksueel zijn 'geen ziekte' 32 jaar na de WHO-declassificatie van homoseksualiteit als ziekte

Young schreeuwde naar verluidt: "Mijn man probeert me te vermoorden! Help mij!" nadat de hulpsheriff van een sheriff arriveerde.

Op 1 november pleitte Chae niet schuldig aan beschuldigingen van poging tot moord met voorbedachten rade, ontvoering met voorbedachten rade en geweldpleging in de eerste graad. Hij werd opgenomen in de gevangenis van Thurston County, waar hij wordt vastgehouden zonder borgtocht. Chae staat op 16 november weer voor de rechtbank.

Verhaal gaat verder

 

Meer van NextShark: Verdachten van aanval op Chinese PhD-student aan UW-Madison niet beschuldigd van haatmisdrijven

Uitgelichte afbeelding via Fox News

Geniet van deze inhoud? Lees meer van NextShark!

Man valt groep Aziaten in Vancouver lastig met racistische anti-Chinese tirade