Ontdek de veelzijdige pick-up modellen van Volkswagen: De Nieuwe Amarok, Transporter en Crafte

17 May 2023

Ontdek de veelzijdige pick-up modellen van Volkswagen: De Nieuwe Amarok, Transporter en Crafte

Volkswagen staat bekend om zijn betrouwbare en veelzijdige voertuigen, en dat geldt ook voor hun indrukwekkende lijn pick-up trucks. Of je nu werkzaam bent in de tuinbouw, het bosbeheer, de bouw, het transport of een andere sector, Volkswagen heeft een pick-up die perfect aansluit bij jouw professionele eisen. In dit artikel zullen we je kennis laten maken met enkele van de meest opmerkelijke pick-up modellen van Volkswagen: de nieuwe Amarok, de Transporter Pick-up en de Crafter Pick-up.

Nieuwe Amarok: Betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor bijna elk beroep

Met de nieuwe Amarok heeft Volkswagen betrouwbaarheid en veelzijdigheid in zijn genen verwerkt. De pick up pronkt graag met zijn krachtige uitstraling, waarbij het opschrift 'AMAROK' in reliëf over bijna de gehele breedte van de achterklep is aangebracht. Deze nieuwe Amarok biedt talrijke mogelijkheden en is nog beter geschikt voor intensiever gebruik. Of je nu zware ladingen moet vervoeren of ruig terrein moet trotseren, de Amarok is een veelzijdig en betrouwbaar bedrijfsvoertuig dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Transporter Pick-up: Trouw aan de roots van de 'Bulli'

De Transporter 6.1 Pick-up van Volkswagen heeft een rijke geschiedenis die meer dan zeventig jaar teruggaat naar de Volkswagen-fabriek. Destijds dienden de vlakladers als basis voor de iconische 'Bulli', oftewel het Volkswagen-busje. Vandaag de dag blijft de Transporter Pick-up trouw aan zijn roots en is hij ontworpen om vrijwel elke taak aan te kunnen. Of je nu een enkele of dubbele cabine nodig hebt, samen met diverse laadbakvarianten, deze pick-up is klaar voor zware ladingen en uitdagend terrein. Bovendien biedt hij ruimte aan zowel materiaal als het hele team.

Crafter Pick-up: Robuust en betrouwbaar voor zware klussen

Voor de echt zware klussen is er de Volkswagen Crafter Pick-up. Deze stoere pick-up is even robuust als de mensen die ermee rijden. Hoewel hij jouw werk niet helemaal kan overnemen, is de Crafter Pick-up uitgerust met talrijke handige functies die jouw dagelijks leven aanzienlijk vergemakkelijken. Of je nu grote ladingen moet vervoeren of complexe taken moet uitvoeren, de Crafter Pick-up staat paraat om jou te ondersteunen.

Conclusie

Als het gaat om het kopen van een pick-up truck die aan jouw professionele eisen voldoet, biedt Volkswagen een breed scala aan keuzes. Van de veelzijdige nieuwe Amarok tot de trouwe Transporter Pick-up en de robuuste Crafter Pick-up, er is een model dat perfect bij jouw behoeften past. Met betrouwbaarheid, veelzijdigheid en indrukwekkende prestaties zijn deze pick-up modellen klaar om elke uitdaging aan te gaan. Of je nu op zoek bent naar een voertuig voor zwaar werk in verschillende sectoren of voor recreatief gebruik, Volkswagen heeft de juiste pick-up voor jou.