Aaron Carter's verloofde Melanie Martin zegt dat haar hart 'volledig gebroken' is na de dood van zangeres

08 Nov 2022

Aaron Carter's verloofde Melanie Martin zegt dat haar hart 'volledig gebroken' is na de dood van zangeres

Model Melanie Martin (L) en haar verloofde, zanger en producer Aaron Carter, arriveren op 12 februari 2022 in Las Vegas, Nevada bij de mannelijke revue "Kings of Hustler" in Larry Flynt's Hustler Club.

Gabe Ginsberg/Getty < /p>

Melanie Martin vindt kracht voor haar 11 maanden oude zoon Prince, na de dood van zijn vader Aaron Carter in het weekend op 34-jarige leeftijd.

In een exclusieve verklaring die maandag met PEOPLE werd gedeeld, opende Martin haar gevoelens sinds ze het vreselijke nieuws hoorde.

"Mijn hart is volledig gebroken door het overlijden van mijn verloofde Aaron. Ik wist dat hij het moeilijk had en ik heb alles geprobeerd om hem te helpen", zei Martin. "Hij heeft een zeer onafhankelijke en sterke persoonlijkheid, en ik kon hem niet helpen op de manier waarop ik voelde dat hij het nodig had."

Ze vervolgde: "Ik wou dat ik meer mensen had die me met hem konden helpen. Ik zal nu onze zoon opvoeden als een alleenstaande moeder en dit is de slechtste dag van mijn leven, maar ik moet sterk zijn voor onze zoon ."

aaron-carter

Bruce Glikas/FilmMagic/Getty Images Aaron Carter

GERELATEERD: Aaron Carter's on-and-off verloofde Melanie Martin deelt betraande reactie op de plotselinge dood van Singer

"Ik ben er kapot van", besloot ze.

Op zondag uitte ze voor het eerst sinds zijn dood haar gevoelens in een korte en betraande TikTok-video.

In de clip van twee seconden is Martin te zien snikken vanuit wat lijkt op de bestuurdersstoel van een rijdende auto, waardoor de app een disclaimer moet geven: "Deelname aan deze activiteit kan ertoe leiden dat jij of anderen gewond raken. "

Ze deelde ook een throwback-opname van een TikTok Live, waarin Carter enkele gekke danspasjes liet zien voor zijn volgers. "Voor altijd posten", schreef Martin in het bijschrift.

Martins bericht kwam nadat PEOPLE de dood van Carter zaterdag had bevestigd. Hij werd die ochtend gevonden in zijn huis in Lancaster, Californië, volgens TMZ, die het nieuws voor het eerst meldde.

Een woordvoerder van het Los Angeles County Sheriff's Department vertelde PEOPLE dat er net voor 11.00 uur lokale tijd een lichaam werd ontdekt, maar de politie heeft het slachtoffer niet officieel geïdentificeerd.

Martin en Carter kondigden hun verloving aan in juni 2020, en afgelopen november verwelkomden ze zoontje Prince. Carter opende eerder voor PEOPLE over zijn opwinding over het mogelijk stichten van een gezin in 2018.

Verhaal gaat verder

GERELATEERDE VIDEO: Nick Carter reageert op de dood van jongere broer Aaron: 'Mijn hart is gebroken'

"Ik word een goede vader. Ik weet het," zei Carter destijds. "Ik wil veel kinderen, veel stabiliteit, veel geluk en gelach en leren en plezier maken. Het komt goed."

Aaron kreeg door de jaren heen te maken met juridische problemen en worstelde met verslaving en geestelijke gezondheid, waarvoor hij behandeling zocht. Meest recentelijk werd hij dinsdag aangehouden wegens verdenking van rijden onder invloed, maar agenten ontdekten dat hij niet onder invloed was na het uitvoeren van een nuchterheidstest in het veld, aldus TMZ.

In september 2022 vertelde Carter aan The Sun dat hij vrijwillig deelnam aan een poliklinisch revalidatieprogramma om zijn relatie met Martin te stabiliseren en de voogdij over hun zoon terug te krijgen. bezorgdheid over drugsgebruik.

Ondertussen, een week voor zijn dood, vertelde Carter dat hij zijn huis in Lancaster, Californië, op de lijst had gezet om een ​​'nieuw hoofdstuk' te beginnen. Destijds legde hij op Twitter uit: "Mijn 2e huis verkopen. Onroerend goed is super goed voor me geweest. Klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn 3e huis, dat ik van plan ben te blijven om een ​​mooi leven voor mijn gezin op te bouwen."

Het vaste koppel verbrak hun verloving een week nadat ze Prince hadden verwelkomd en kwamen in december 2021 weer bij elkaar, voordat ze in februari 2022 weer uit elkaar gingen. Hun relatiestatus op het moment van Carter's dood is onduidelijk.

/p>