Kaylee Jones, die bijna 5 maanden geleden in Georgia verdween, is veilig gevonden

08 Nov 2022

Kaylee Jones, die bijna 5 maanden geleden in Georgia verdween, is veilig gevonden

Een tiener uit Georgia die bijna vijf maanden geleden verdween nadat haar ouders dachten dat ze uit haar slaapkamerraam op de tweede verdieping was geklommen, is veilig aangetroffen.

Kaylee Jones uit Carrollton werd opgespoord door de politie en is sindsdien herenigd met haar familie, volgens het Carroll County Sheriff's Office.

"Dit blijft een zeer actief en vloeiend onderzoek en er zullen op dit moment geen verdere details worden vrijgegeven vanwege de gevoelige aard van de zaak", schreef het sheriffkantoor op Facebook. "Laten we ons echter concentreren en dankbaar en dankbaar zijn dat deze jongedame VEILIG is!."

De nu 17-jarige was 16 toen haar ouders geloven dat ze het huis van haar familie Carrollton verliet door op 14 juni uit haar slaapkamerraam op de tweede verdieping te klimmen zonder haar computer of telefoon, die onlangs in beslag was genomen nadat haar ouders zeiden dat ze erachter waren gekomen dat ze online met vreemden had gecommuniceerd.

FLORIDA HULPVERLENER ZOEKEN NAAR MOEDER, DOCHTER VOOR HET LAATST GEVOLGD IN NOORD-CAROLINA

"Het Carroll County Sheriff's Office is sinds dag één toegewijd om Kaylee te lokaliseren en heeft een team van toegewijde onderzoekers die aan deze zaak werken en onvermoeibaar elke aanwijzing opvolgen en samenwerken met vele wetshandhavingsinstanties in de staat en het land," zeiden de autoriteiten tijdens de zoektocht.

LEES IN DE FOX NEWS-APP

Het Georgia Bureau of Investigation, de FBI, de geheime dienst, de U.S. Marshals Service en de lokale politie waren enkele van de instanties die probeerden Jones op te sporen, die speciale behoeften heeft en medicijnen voorgeschreven heeft.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

De ouders van Jones hebben eerder aan Fox News Digital uitgelegd dat ze twee dagen voor de verdwijning van hun dochter haar telefoon in beslag hadden genomen in een poging haar te straffen, waarop de 16-jarige zich naar haar laptop wendde en begon te communiceren met vreemden op chatrooms zoals Omegle -- een website waarmee gebruikers anoniem directe berichten kunnen verzenden of videochatten met elkaar.

Jones had persoonlijke informatie, waaronder het adres van haar familie, gedeeld met enkele 'jongens' met wie ze online sprak, zeiden haar ouders.