Oekraïense strijdkrachten laten zien hoe ze vijandelijke uitrusting vernietigen: Russen lassen rioolluiken aan tank, maar tevergeefs

08 Nov 2022

Oekraïense strijdkrachten laten zien hoe ze vijandelijke uitrusting vernietigen: Russen lassen rioolluiken aan tank, maar tevergeefs

Troepen van een van de aanvalsbrigades van de Airborne Assault Forces of the Armed Forces of Ukraine hebben een vijandelijke tank in de oblast Cherson vernietigd, ondanks het feit dat de bezetters het voertuig bovendien "beschermden" met gestolen rioolluiken.

/p>

Bron: Air Assault Forces Command

Citaat: "De video toont de effectieve vernietiging van militair materieel en personeel van de strijdkrachten van het agressorland door Oekraïense parachutisten.

Om te overleven neemt de vijand zijn toevlucht tot verschillende, soms belachelijke trucs.

Zo hebben Oekraïense soldaten op een van de beschadigde tanks "extra pantser" ontdekt, namelijk gestolen rioolluiken, die de bemanning moesten beschermen tegen schade, maar dit hielp hen niet om zichzelf te redden". Details: Oekraïense verdedigers hebben opgemerkt dat de gestolen rioolluiken de Russische tankers niet konden beschermen tegen de eerlijke straf.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Journalisten vechten in hun eigen frontlinie. Steun Ukrainska Pravda of word onze beschermheer!