Onderzoek naar dood Aaron Carter: luchtflessen, medicijnen die naar verluidt in huis zijn gevonden

08 Nov 2022

Onderzoek naar dood Aaron Carter: luchtflessen, medicijnen die naar verluidt in huis zijn gevonden

Zanger Aaron Carter werd op 5 november dood aangetroffen in zijn badkuip. Een doodsoorzaak wordt uitgesteld in afwachting van de toxicologische resultaten. (Foto: Getty Images)

Er loopt een onderzoek naar de dood van Aaron Carter; twee dagen na het overlijden van de zanger kwamen echter nieuwe, grimmige details naar voren. De politie vond bewijs van persluchtflessen en medicijnen in Carter's primaire slaapkamer en badkamer, melden de Los Angeles Times en TMZ. Carter, 34, sprak openlijk over zijn problemen met middelenmisbruik, waaronder een verslaving aan hijgen.

Carter werd zaterdag dood aangetroffen in zijn badkuip, bevestigen twee wetshandhavingsbronnen aan de Times. De sheriff van Los Angeles County reageerde kort na 11 uur op de woning van Carter in Lancaster. Carter werd ter plaatse dood verklaard. Volgens het rapport lag zijn lichaam enige tijd in het water voordat hij werd ontdekt.

Yahoo Entertainment heeft contact opgenomen met de sheriff van L.A. County, maar een woordvoerder zei dat ze op dit moment geen aanvullende informatie vrijgeven. Het onderzoek wordt gedaan door de afdeling Moordzaken, wat standaard is. De rechercheur die de zaak behandelt, zal naar verwachting later deze week meer details verstrekken.

De lijkschouwer van Los Angeles County heeft zondag een autopsie op Carter uitgevoerd, kan Yahoo bevestigen, maar de doodsoorzaak werd uitgesteld. Dat betekent dat de keuringsarts wacht op meer informatie, zoals toxicologische rapporten. Zodra de resultaten van de chemische tests terug zijn, evalueert de arts de zaak opnieuw en zal de doodsoorzaak bepalen.

Yahoo nam contact op met de manager van Carter voor commentaar, maar ontving niet onmiddellijk een reactie.

Carter's vriend, Gary Madatyan, beweerde bij Entertainment Tonight dat hij spuitbussen in het huis van de zanger zag. Madatyan mocht zaterdag de woning betreden met Carter's ex en moeder van zijn kind, Melanie Martin.

"Nadat ze het lichaam uit het huis hadden gehaald, lieten ze maar een paar mensen het huis binnen. We wilden gewoon naar binnen gaan om te zien of er bloed of alcohol of iets in het huis was", zei hij. .

"Ik ging naar zijn slaapkamer, de slaapkamer was normaal," vervolgde Madatyan. "Ik ging naar de badkamer waar het bad vol water stond, een gelige kleur."

Verhaal gaat verder

Madatyan vermoedt dat Carter weer aan het hijgen was. Huffen is een vorm van middelenmisbruik waarbij iemand dampen inhaleert van bijvoorbeeld verf of spuitbussen om een ​​high te ervaren. In september maakten fans zich zorgen toen ze dachten dat hij aan het hijgen was op Instagram Live. De politie werd gebeld om een ​​welzijnscheck te doen.

"Zodra ik het zag, ik en Melanie, kregen we een sms waarin stond: 'Dit is slecht. Dit is niet goed.' We maakten ons grote zorgen over hem", vertelde Madatyan aan ET. "Hij zag er verschrikkelijk uit. Hij verloor zoveel gewicht. Hij gedroeg zich niet normaal. Zijn geest was er niet... Ik hoorde dat hij veel medicijnen slikt, niet specifiek illegale drugs, maar hij gebruikte veel medicijnen."

Madatyan voegde toe dat Carter onlangs "echt worstelde" met de dood van zijn zus, Leslie Carter in 2012. Carter had het ook moeilijk met het verliezen van de voogdij over zoon Prince, die deze maand 1 wordt.

Een bron vertelde People dat Carter "nooit echt veel trauma's heeft gehad die hij had." Zijn vader stierf plotseling in 2017 en hij had een tumultueuze relatie met zijn moeder en broer, Backstreet Boys-zanger Nick Carter.

"Hij had zo'n disfunctionele relatie met beide ouders, maar iets over het verlies van zijn vader gooide hem er echt vandoor. toen veel donkerder. Het was alsof hij het opgaf", voegde de insider eraan toe.

Een aparte bron merkte op dat Carter zijn ondersteuningssysteem verloor voor zijn dood.

"Hij had niemand die hij kon vertrouwen, en niemand vertrouwde hem. Hij liep uit de hand en hij wist het", voegde de bron eraan toe. "Het was triest om te zien. Het was eigenlijk pijnlijk om hem de keuzes te zien maken die hij maakte."

MEER: Autopsieresultaten vertraagd in onderzoek naar Aaron Carter

{"@context":"https://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Autopsieresultaten vertraagd in onderzoek naar overlijden Aaron Carter","description":"Carter, 34, was zaterdag dood aangetroffen in zijn huis in Californië.","thumbnailUrl":"https://s.yimg.com/uu/api/res/1.2/YnC9wKoB74ZomH4djMgl_Q--~B/dz0xMjgwO2g9NzIwO2FwcGlkPXl0YWNoeW9fs/https:// .com/en/video.cbsnewyork.com/b37af33d828ecad330329fdf62ab893b","uploadDate":"2022-11-07T22:48:00Z","duration":"PT30S","contentUrl":"https://video.media .yql.yahoo.com/v1/video/sapi/hlsstreams/1a22a0f5-c159-308c-a7e3-5cf1d18b041b.m3u8?site=entertainment®ion=US&lang=en-US&devtype=desktop&src=sapi","embedUrl":"https:/ /news.yahoo.com/autopsy-results-delayed-aaron-carter-224800060.html?format=embed","identifier":"1a22a0f5-c159-308c-a7e3-5cf1d18b041b"}