Prinses verlaat koninklijke familie om met Amerikaanse sjamaan te trouwen omdat Europeanen geen Black Royal willen

08 Nov 2022

Prinses verlaat koninklijke familie om met Amerikaanse sjamaan te trouwen omdat Europeanen geen Black Royal willen

LISE ASERUD

Beweringen over racisme en schandaal hebben een koninklijke familie verscheurd nadat een van de erfgenamen verliefd werd op een Amerikaanse ster. Nee, niet die koninklijke familie.

Een Noorse prinses - die binnenkort gaat trouwen met een biseksuele sjamaan uit Hollywood - heeft aangekondigd dat ze haar koninklijke taken zal neerleggen na een explosie van media-aandacht voor haar liefdesleven.

Prinses Martha Louise, het oudste kind van de Noorse koning Harald en koningin Sonja, deed de aankondiging via een verklaring op de website van de Noorse koninklijke familie, waarin het paleis haar bedankte voor haar diensten en zei dat ze de titel wel zal behouden “ prinses', kan ze het niet gebruiken in combinatie met haar aanstaande huwelijk met de spirituele goeroe Durek Verrett uit Hollywood.

Deze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Update uw instellingen hier om het te zien.

Ze was eerder getrouwd met Ari Behn, met wie ze drie kinderen had. Behn nam zijn leven in 2017.

Het goede nieuws is dat Martha Louise genadig is toegestaan ​​haar Instagram-account @PrincessMarthaLouise te behouden, maar ze is nog steeds een nieuw niet-koninklijk account begonnen waarin ze zegt "het gebeurt allemaal".

De Noorse koninklijke familie worstelde naar verluidt in het begin met het accepteren van hun nieuwe toekomstige schoonzoon, die ooit verbaasd was over hun ruimdenkendheid en Hola! magazine, "Ik ga niet liegen en zeggen dat het in het begin niet een beetje hobbelig was omdat je deze sjamaan, biseksuele, zwarte man in je familie hebt", zei hij onlangs, eraan toevoegend dat de dingen langzaam zijn gevorderd . "Ik heb een geweldige relatie met de koninklijke familie."

Het Noorse koningshuis heeft een afzonderlijke verklaring uitgegeven waarin ze het gebruik van haar titel en connectie door de prinses verder verduidelijken. “Dit betekent dat ze hun connectie met het Koninklijk Huis niet zichtbaar mogen maken in hun eigen social media kanalen (met uitzondering van @PrincessMarthaLouise op Instagram), in mediaproducties of in verband met andere commerciële activiteiten”, staat in de tweede verklaring. /p>

De verklaring zegt verder dat ze de connectie met de koninklijke familie niet kunnen gebruiken voor interviews die verband houden met 'commerciële activiteiten'. De prinses, nu 51, was eerder gestopt met het gebruik van de titel in verband met haar indrukwekkende reeks particuliere ondernemingen, waaronder haar werk als paardenfluisteraar, auteur van kinderen en eigenaar van een 'engelenschool' die 'lezingen, genezing, kristallen en hands-on behandeling' voor een aantal problemen, met als einddoel mensen te helpen 'in contact te komen met hun engelen'.

Verhaal gaat verder

Verrett, die naar verluidt A-listers Gwenyth Paltrow en Antonio Banderas tot zijn volgelingen heeft gerekend, en die $ 1500 per uur vraagt ​​voor een healingsessie, heeft een aantal boeken geschreven, waaronder Spirit Hacking: Shamanic Keys to Reclaim Your Personal Power , Transformeer jezelf en verlicht de wereld. Hij heeft ook de koninklijke veren verstoord met opmerkingen, waaronder het weggeven van een medaillon waarvan hij beweerde dat het COVID-19 had genezen, en zijn beweringen dat 'kanker een keuze is'.

In tegenstelling tot Meghan Markle - die andere beroemde zwarte Amerikaan die lid werd van een volledig blanke Europese koninklijke familie - heeft Verrett beweerd dat sommige mensen geen zwarte in de familie willen. Hij zegt dat ze "de echte Bridgerton" niet willen, verwijzend naar het Netflix-geschiedenisdrama dat zwarte personages introduceerde in een verhaal over blanke edelen. "Blanken schrijven al deze haat- en doodsbedreigingen aan ons en al deze dingen om samen te zijn", zei hij in een Instagram-live van juni. "Ze willen geen zwarte man in de koninklijke familie zien."

Toen de twee hun verloving aankondigden in een oktobernummer van Town & Country magazine, gaven ze toe dat het moeilijk was om elkaar te verrassen. "Elke keer als hij iets van plan was, zag ik wat hij van plan was," zei de prinses.

"Ze heeft paranormale gaven", voegde Verrett eraan toe. “We hebben allebei spirituele krachten. Als ik één gedachte heb, snapt ze die meteen. Ik moest vijf verschillende ervaringen bedenken die ik voor haar zou creëren.”

Lees meer bij The Daily Beast.

Ontvang de grootste primeurs en schandalen van de Daily Beast rechtstreeks in je inbox. Meld u nu aan.

Blijf op de hoogte en krijg onbeperkte toegang tot de ongeëvenaarde rapportage van Daily Beast. Abonneer je nu.